keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Terveystuloksia ja pentumaisia harrastuksia :)

Oton ja Pepperin silmätarkastusten ja terveiden silmien myötä kovasti oottelen Pepperin juoksuja alkavaksi ja astutustouhuja ja pentuja <3

Eilen puolestaan oli sähköpostiin tullut postia AHT:ltä. Sagan (Pikkuroosan Mini's Summer Dream) LOA geenitestivastaus on Clear eli Saga on terve myöhäisiän ataksian osalta. Sagahan on myös geneettisesti terve PLL:n eli linssiluksaation osalta ja terve nimenomaan sukutaulun perusteella, koska Sagan vanhemmat Mini ja Justus ovat molemmat tutkittu PLL:n osalta terveiksi.

Saga kuten monet muutkin viime kesän kasvateistani ovat aloittelemassa tai aloittaneet pentumaiset harrastukset. Saga on menossa pentukouluun ja OSTYn kautta myös Saga ja emäntänsä kanssa ovat pyrkiytyneet parsoneiden trimmauskurssille (toivottavasti pääsevät kurssille), samoin Staran veli Milo on emäntänsä kanssa pyrkinyt samalle trimmauskurssille. Milo on myös hienosti harjotellut näyttelyjuttuja mätsärissä. 

Minä olen myös tällä hetkellä Staran kanssa pentukoulussa ja kyllä tää mun ihana oma Stara on niin innokas ja nopeeoppinen.......ja hirveen ahne nakille ja koko ajan häntää heiluttaen oppii uusia asioita :) Minun oma Stara <3 <3

1.5 viikon kuluttua aloitetaan Staran kanssa pentuagility, huh huh, kylläpä näitä harrastuksia nyt pukkaa, ei vaan tosi kiva pitkästä aikaa harrastaa pennun kanssa näitä juttuja. Staran sisko Piikakin on tulossa Anskun kanssa pentuagilityyn.

Myös kevään ja kesän näyttelyitä pitäisi alkaa hiljalleen suunnittelemaan ...............

Saga ja Sini odottamassa geenitestiin pääsyä :)

 

Ihana valo tässä kuvassa :)


 Saga merenjäällä ulkoilemassa :)
Sagan kuvat: Sini Karppinen ja Tapani Arokoski


.......ja Stara ja minä pentukoulussa :)
 

1 kommentti:

  1. Iihana Saga! :) <3
    Mini lähettää terkkuja lapsilleen sinne pohjoiseen!

    VastaaPoista