Esittely

Kasvatan pienimuotoisesti parsonrussellinterriereitä kennelnimellä Pikkuroosan. Pennut kasvavat kodissani muun perheen keskellä ja pentueita keskimäärin 1 pentue/vuosi.


Sain kennelnimen Pikkuroosan v. 2007 ja silloin myös kävin kasvattajan peruskurssin.


Ensimmäinen pentue syntyi v. 2008.


Asun mieheni kanssa omakotitalossa Kuusamossa, Pohjois-Suomessa. Kotona asuu myös kolme parsonrussellinterrieriä, Miselin Mellow Melon (Roosa), s. 2005, Roosan tytär, Pikkuroosan Midsummer Rose (Stara) s. 2012 sekä Tallitontun Banjo Boy (Rocky) s. 2007.


Koiramme ovat meille rakkaita perheenjäseniä, jotka ovat kaikessa touhussa mukana, mitä teemmekin vapaa-ajallamme. Lenkkeily ja mökkeily on se tärkein kotiharrastus.


Itse käyn koirieni kanssa myös paljon koiranäyttelyissä, Suomessa ja ulkomailla. Kesäaikaan myös olen monet vuodet harrastanut koirieni kanssa Mejää (verijälki) ja tuo harrastusmuotoisesti, ei kokeisiin tähtäävästi. Keinoluolat ovat myös tulleet tutuiksi, metsästystä en harrasta.


Kasvatustoiminnassa pyrin kasvattamaan rodunomaisia parsoneita, koirien terveys, luonne ja rodunomainen rakenne ovat ne tärkeimmät ohjenuorat tässä asiassa.


Kuulun seuraaviin järjestöihin ja yhdistyksiin:


Suomen Kennelliitto


Parsonrussellinterrierit ry


Oulun seudun terrieriyhdistys ry (OSTY)


Suomen Koirankasvattajat ry (SuKoKa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti