keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pepperin astutus näinä päivinä, kettujen moikkailua ja näyttelyitä :)

Otto lähti viime lauantaina Sieviin Pepperin luokse astutusreissulle. Uutisia odotellaan sieltäpäin loppuviikosta :)

Otto matkasi Ouluun, josta Pepperin emäntä Johanna haki Oton Sieviin. Kiitos Johanna, että hait Oton Oulusta <3 Samalla reissulla autossa oli myös Stara, jonka kanssa kävin Oulunseudun Terrieriyhdistyksen järjestämissä luolakoirien taipumusharjoituksissa Oulun Haukkukeitaalla. 
Mukana harjoituksissa olivat myös kasvattini Saga ja Vili.
Staran kohdalla harjoitukset eivät menneet aivan nappiin, koska Staralla on meneillään mörkökausi, jota on kestänyt muutaman viikon. Mörköily alkoi juoksun jälkeen. Starahan on ollut tosi reipas ja rohkea pentu, mutta monesti tähän ikään kuuluu tuommoinen vaihe (ikä nyt 8 kuukautta). Kyllä se siitä ohi menee. Kouluttajan mielestä kannattaa odottaa loppukesään saakka ja katsoa sitten harjoitukset uudelleen.

Saga oli harjoituksissa toista kertaa ja haukkui tosi hyvin kettua. Saga täyttää ylihuomenna 9 kuukautta. Sagan kanssa pidetään nyt myös pientä taukoa ja loppukesästä mennään seuraaviin harkkoihin.

Vili oli harjoituksissa neljättä kertaa ja hetken veivasi ja empi ahdinkoon menoa, mutta sen jälkeen se olikin selvä peli eli kouluttajan sanoin "koevalmis koira". Vili menee LUT-kokeisiin 3 viikon kuluttua.


Otto ja Stara Pudasjärvellä Koillis-Portin pihalla valmiina pitämään ansaitun pissatauon :)

 Vas. Saga ja Sini, sit Stara ja minä ja oikealla Vili ja Henna. 

Saga poseeraa :) 

 On se kaunis tyttö <3
Sagan kaunis pää <3

Eilen luolatreeneissä Nummelassa, Vihdissä kävivät Messi ja Viivi. Kummallakin ekat harkat. Messi ei vielä tajunnut oikein ketun päälle ja menee uusiin harkkoihin muutaman viikon kuluttua. Viivi puolestaan oli sanonut ketulle suorat sanat ja käynyt putkissakin kokeilemassa. Kouluttajan mukaan treeni meni tosi lupaavasti.

Ensi viikonloppuna on Pellossa ryhmänäyttely, tuomarina Markku Kipinä ja 9 parsonia kehässä. Ilmeisesti pääsen katsomaan parsonkehää ja kahden oman kasvatin esiintymistä. Aikomus on ajaa perjantaina Tornioon poikani luokse yöksi ja lauantaiaamuna hyppään Janican ja Sulon kyytiin ja ajellaan Pelloon. Pellossa siis kehässä Sulo nuorten luokassa ja Saga junioriluokassa. 

Jännittävä loppuviikko tulossa, näyttely ja Pepperin astutus :)

Staralla on ensimmäinen junnuluokan näyttely tulossa toukokuun loppupuolella Kuopiossa. Kasvattien näyttelyitä suunnitellaan parhaillaan, aikaisemmin tänä iltana puhelinneuvotteluja pidettiin yhden sijoitusnartun perheen kanssa :) 

Meinasi unohtua näyttelyistä sanoa, että huhtikuun puolivälissä kaksi kasvattia kävi Vaasan KV-näyttelyssä. Sulon tulos NUK EH4, Milo oli pentuluokassa ja oli ROP-pentu. Kummankin arvostelu oli hienoa luettavaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti