maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pepper astutettu :)

Pepper on nyt astutettu. Kaksi onnistunutta astutusta, 
1. astutus toissapäivänä ja toinen astutus eilen. Kiitos Johanna Oton hoidosta ja astutusavusta, toinen kiitos menee Helille, joka oli se varsinainen "astuttaja" :) 
Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyvät kesäkuun viimeisellä viikolla. Tulevat pennut ovat tricolor-pentuja (musta-ruskea-valkoinen), koska molemmat vanhemmat ovat trikkejä.

Pepper ja Otto ovat molemmat hienosti näyttelyissä menestyneitä koiria.

Pepper on Suomen muotovalio ja hänen kanssaan harrastetaan omaksi ja koiran iloksi tokoa ja agilitya. Pepperin taustalla on myös kauniita koiria ja esim. hänen emällään Angelschicabeella on muunmuassa vuoden 2010 Maailmanvoittaja-titteli.
Luonteeltaan Pepper on myös kaikkia rakastava iloinen hännänheiluttaja ja perheensä silmäterä <3 Edellisessä pentueessaan Pepper hoiti pentujaan rakkaudella ja huolella eli hyvä emo <3 <3

Otto on myös Suomen muotovalio ja oli rodun erikoisnäyttelyssä v. 2010 uroksista 6 parhaan joukossa saaden varasertin (uroksia virallisissa luokissa 66 koiraa). Tuon tuloksen arvostan erittäin korkealle ja olen siitä kasvattajana ylpeä. Oton kanssa harrastetaan luonnonmetällä käyntiä ja itsellä on mielessä, että veisin Oton joskus mukanani ulkomaille näyttelyihin, koska hänellä on todella hyvät mahdollisuudet menestyä sielläkin.
Otolla on todella upea luonne ja kotona ns. hiljainen kotikoira, ei räksytä turhia, tykkää lapsista (omassa kodissaan 3 pientä lasta) ja rakastaa kaikkia ja Oton kaverina siellä on myös toinen kasvattini Aapo.


Jos kiinnostuit tästä pentueesta, niin ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää :)

puh. 040 7383 722/Marja-Leena
tai e-mail
marja-leena.maatta@kuusamo.fi
tai
pikkuroosan@gmail.com




Pepper ja Otto iltalenkillä joskus viime viikolla :)
kuva: Johanna Takanen


Pariskunta astutuksen jälkeen :)



Pepper <3 <3


Otto kotimatkalla tähyilemässä jotakin Pudasjärven ABC:llä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti