torstai 14. elokuuta 2014

WORLD DOG SHOW 9.8.2014 HELSINKI - UNELMA TOTEUTUI !!!!Olin Staran kanssa viime viikonloppuna Helsingissä Maailman voittaja 2014 näyttelyssä. Virallisemmin näyttelyn nimi World Dog Show 2014.
Parsoneita oli ilmottu 120 koiraa, joista muutama pentu, uroksia taisi olla reilu 50 ja narttuja 62. 
Narttuja oli luokittain Jun 17, Nuo 5, Avo 16, Val 16 ja Vet 8. Suomalaisten parsoneiden lisäksi paikalla oli koiria Norjasta, Ruotsista, Puolasta, Tsekeistä, Valko-Venäjältä, Belgiasta, Venäjältä, Italiasta ja Liettuasta.
Tuomarina junnu-uroksilla ja pennuilla Marie Merchant, Australia ja muilla parsoneilla Zena Thorn-Andrews, Iso.Britannia.

Staran esitti näyttelyssä ystäväni Anne Salminen. Olimme sopineet jo monta kuukautta sitten tästä asiasta :) Anne on upea handleri ja on aina ilo katsoa häntä kehässä.

Urokset arvosteltiin ensiksi ja World Winner 2014 tittelin voitti ja ihan ansaitusti voitti Enzo (Miselin Maxfactor), joka on Annen koira. Enzolle tuo titteli on jo toinen, hän sai tuon tittelin edellisen kerran v. 2010 Tanskassa.

Narttujen arvostelu eteni luokittain, junioreissa luokan paras koira sai Junior World Winner tittelin.

Stara oli siis Avo-luokassa ja oli siinä ensimmäistä kertaa. Staralla oli lauantaina 2-vuotissyntymäpäivä. Niinhän siinä sitten kävi, että Stara voitti luokkansa ja tässä vaiheessa olin jo ikionnellinen, koska luokan koirat olivat tosi korkeatasoisia, joten se luokkavoitto ei ollut mikään itsestäänselvyys.
Seuraavaksi kehässä valio- ja veteraaniluokat, joista myös luokkavoittajat pääsivät jatkoon.
Seuraavaksi oli vuorossa nartuilla Sert-kilpailu, jonka Stara myös voitti. Joten Stara tuli samalla Suomen ja Ruotsin muotovalioksi. Sitten oli Cacib-kilpailu ja senkin Stara voitti, joten Starasta tuli World Winner 2014!!! Ja itkuhan siinä minulta pääsi......onnesta :)
Kohta oli minunkin vuoro mennä kehään esittämään Staraa. Valittiin rodun paras koira. Kehässä siis minä, Anne, Enzo ja Stara. Enzo ansaitusti ROP ja Stara VSP.

Lauantaista lähtien on nyt vähitellen sulateltu tätä suuremmoista tulosta. Minun koirani ja ennen kaikkea minun oma kasvattini valittiin maailman suurimmassa näyttelyssä niinsanotusti maailman kauneimmaksi koiraksi. Jo se, että narttuja oli yhteensä 62, sanoo jo jotakin ja minkälaisia narttuja, taso oli siis todella korkea eli tuo titteli ei ollut mikään läpihuutojuttu, ei todellakaan.
Sanat eivät riitä kertomaan tätä ylpeyden ja onnen tunnetta, mitä kannan sisälläni <3
Mun oma rakas Stara <3

Kiitos vielä kerran Annelle Staran upeasta handlauksesta!!!!

Sitten kuvia :)

avo-luokkaa


 pöydällä
Kuva: Aurelio ToffanelloKuva: Aurelio Toffanello 
Stara tässä vaiheessa serti-voittaja ja muotovalioROP - World Winner 2014 "Enzo (Miselin Maxfactor) x
VSP - World Winner 2014 "Stara" (Pikkuroosan Midsummer Rose)
Kuva:Tarja KiriPäivän ruusukkeet :)
Staran tittelirivistö:
HeJW-13 NORDJW-13 World Winner 2014 FI MVA SE MVA Pikkuroosan Midsummer Rose
Kuva: Aurelio ToffanelloMun mielestäni ihana kuva meidän voittajista :) ......ja meistä :) Maailman voittajan kotimatka, ollaan tauolla Leppävirralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti