keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Syksy on ja ensilumia ootellaan :)

Täällä Kuusamossa on ihan syksyistä ja ruskaa on ollut ja nyt jo lehdet on melko lailla tippuneet puista. Kohta varmaankin saadaan ensilumet maahan :)

Kotona koirien kanssa on harrastettu lenkkeilyä, pari kertaa verijälkee vedetty metässä, Rocky on ollut isännän kanssa mökkeilemässä ja ollut metillä ja haistellut ketunjälkiä ja kolunnut ladonalusia kalastanut ja saunonut ja uinut ja kaikkee kivaa :)

Rockyn ja Oton kanssa käytiin Oulussa luolaharjoituksissa viime viikonloppuna, siellä kävivät myös Sulo Iistä ja Ella Rovaniemellä. Kaikilla harkat meni tosi hyvin eli seuraavia harkkoja ootellessa :)
Samoin eilen kävivät Vihdissä harkoissa Viivi ja Saga ja samoin hyvin oli mennyt :)

Näyttelyissä ovat käyneet Pellon ryhmisessä Sulo saaden AVO EH 2:sen, Ellalle Pellossa JUN EH1. 
Saga kävi pari viikkoa sitten Hyvinkään ryhmiksessä ja tulos ERI1 ilman SA:ta.

Ensi sunnuntaina on vuorossa kovasti odotettu rotumme erikoisnäyttely Hyvinkäällä. Näyttelyyn on ilmoitettu 200 parsonia!! Lähden Staran kanssa ajamaan Iihin perjantaiaamuna ja jätän auton sinne ja jatketaan matkaa Janican, Sulon ja Janican poikien kanssa kohti Hyvinkäätä, jonne menen systerin luokse. Janica perheineen jatkaa Espooseen. Lauantai on lepopäivä ja sunnuntaipäivä menee näyttelyssä Hyvinkään Wanhalla Villatehtaalla. 

Hyvinkään näyttelyyn omista kasvateista tulee Staran ja Sulon lisäksi Saga ja sisarensa Elsa. Tämä onkin Elsalle ensimmäinen näyttely :)

Seuraava näyttely on Seinäjoki KV, johon lähden ystäväni Tarjan ja mäyräkoira Ulpun kanssa. Omista koiristani mukaan lähtee Stara ja pitkästä aikaa kehään pääsee myös Aapo.

Sitten pikkuinen näyttelytauko ja joulukuussa on vuorossa perinteinen Messari ja oikein kolme päivää. Tuohon "ihanan kalliiseen" näyttelyyn lähden Staran kanssa ja eka kertaa täältä pohjosesta lähden posiolaisten bussikyydillä :)

Mutta ensiksi nyt nautitaan ensi viikonloppuna meidän omasta erkkarista. 

Sitten muutama kuva........
Syksyisen iltataivaan mahtavia sävyjä :)


Sitten on vielä ihan pakko laittaa kuva ihanasta Ellasta :)
Photo: Anne-Mari ja Heikki Poikela


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti