keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Oulu KV 13.7.-14.7.2013

Oulussa käytiin kaveriporukalla näyttelyreissulla 1.5 viikkoa sitten. Omia kasvatteja oli lauantaina kehässä viisi ja sunnuntaina kolme. Itse olin Oulussa Staran kanssa vain lauantaina. 

Tulokset:
Milo (PR Simply Marvelous) ekassa virallisten luokkien näyttelyssään hienosti JUN ERI1 SA, sunnuntaina Milon tulos JUN EH3.
Vili (PR Change Of Heart) lauantaina NUO EH4.
Sulo (PR Wild Thing) lauantaina NUO ERI3, sunnuntaina NUO EH3.
 
Stara JUN ERI1, ei SA:ta. Arvostelun jälkeen oli "tuomarin puhuttelu" eli olin hakemassa Staran arvostelun, tuomari selitti ja perusteli sitä, miksi Stara ei saanut SA:ta, vaikka oli luokkansa ykkönen. Tuomarin mukaan Staran pitää vielä kehittyä ja hän sanoi, että katsotaampa puolen vuoden päästä. Kävelyä pitää myös vielä hieman treenata hänen ohjeensa mukaan (se on ihan totta). Sitten tuomari alkoi kehumaan Staran päätä, kuten edellisen näyttelyn näyttelyn tuomari.

Saga (PR Mini's Summer Dream) JUN ERI2, sunnuntaina Saga myös JUN ERI2.
Kaikkien arvostelut olivat tosi hienot.
Kehän lopussa käytiin vielä kehässä kertaalleen Kasvattajaluokan puitteissa, tulos 2 kera KP:n.

Kiitos kaikille kasvattieni perheille, että toitte jälleen kerran kasvattejani näytille näyttelyyn. Oli ihana taas nähdä kaikkia teitä ja näitä ihania karvaisia kavereita :)

Sitten kuvia :)
 Tunnelmaa kehän reunalla .....


 Ja Milosta tässä useampi kuva, kun en ole nähnyt Miloa livenä ollenkaan pentuaikojen jälkeen :) Milosta on kehittymässä komea nuori mies <3
Milon pönötystä 

Milo ja Kirsi kehässä


Vili ja minä ja oikealla Sulo ja Janica 


 Stara

 Stara ja Saga kehässä


 Milo, Stara, Saga ja Sulo, Vili oli tässä vaiheessa ehtinyt lähteä kotiin perheensä kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti