torstai 20. kesäkuuta 2013

Loma-ajan kuulumisia :)

Me ollaan nyt lomalla, koirat ja minä. Käytiin lomareissullakin Etelä-Suomessa ja palattiin kotiin viime sunnuntaina :)

Omista koirista Stara kävi lomareissulla kahdessa näyttelyssä ja pari kasvattiakin oli samoissa kehissä. 

Lomareissun aluksi menin Iihin kylästelemään Janican ja kasvattini Sulon luokse. Kiitos Janica viimeisestä :) Sunnuntaina 9.6. kävimme Janican, Sulon ja Staran kanssa Kemin ryhmänäyttelyssä. Tuomari Leif Ragnar Hjorth, Norja. Tuloksena Staralla JUN ERI1 SA PN1 SERT :) Olen niin onnellinen tuosta omasta pikkuisesta prinsessastani.
Sulo sai nuorten luokassa ERI 2:n ja esiintyi tosi hyvin. Ekassa näyttelyssään oli myös Staran sisko Inka, joka sai H:n. Arvostelu oli kyllä hyvä paitsi kuonon osalta, jonka tuomari toivoi olevan pidemmän. Sekin oli mun oma moka. Lupasin siistiä Inkaa ennen kehän alkua, mutta tein sen liian huolimattomasti ja Inkalle jäi päähän kovasti karvaa. Kuva alla kertoo kaiken :) Mutta niin suloisen näköinen Inka on. Hän on paljon pienempi kuin Stara, säkäkorkeus n. 31 cm. Inka esiintyi myös tosi hienosti, etenkin ottaen huomioon, että oli ensimmäistä kertaa näyttelykehässä.

Lomareissun päätteeksi viikko Kemin näyttelyn jälkeen kävin Staran kanssa Hyvinkäältä lähtiessä kotimatkalla ollessamme Kotka KV:ssä. Staran tulos JUN ERI3. Nuorten luokassa oli myös sijoitusnarttuni Messi, joka sai EH:n. Messille on tullut joku outo pöytäkammo ja kokeiltiin Messin emännän kanssa eri handleria eli kiitos Helkky handlauksesta. Taitaa olla paras, että Messin emäntä itse jatkossa esittää neidon. Kun vain tuo pöytähommeli saadaan taas kuntoon. 

Sitten kuvia.......
ROP Maitomiehen Orlando Of Morgan - VSP "Stara" Pikkuroosan Midsummer Rose

Stara ja minä


 Inka ja Silja


Stara, Sulo ja Inka + koirien emännät

Stara Kotka KV:ssa. Kuva Jaana Lappalainen

Stara KotkaKV. Kuva Jaana Lappalainen


Ihana Messi KotkaKV. Kuva Jaana Lappalainen

Sitten aivan ihana kuva Staran veljestä Milosta <3

Milo on niin komia nuorimies <3 Kuvan copyright Martu Väisänen

Sitten pari kuvaa lomalaisista ......
Roosa ja minä 


.......ja Stara ja minä :D


Systerin pionit :)

Kotimatkan huikea öinen maisema :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti