keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ruotsin näyttelyreissu - Överkalix 18.8.2013

Viime sunnuntaina käytiin Överkalixin kansallisessa näyttelyssä. Reissu tehtiin kaverini Annen autolla, mukana hänen kolme pitkäkarvaista collieta sekä Stara ja Rocky.
Matka oli aika lyhyt näyttelyreissuksi, vain 350 km suunta.

Tuomarina Wim Wellens, Alankomaat, parsoneita kehässä 3 hienoa rotunsa edustajaa :)

Rockyn tulos: AVO ERI1 SA PU1 SERT VSP ja samalla Rockysta tuli Ruotsin muotovalio!!!

Staran tulos: JUN ERI1 SA PN1 SERT ROP!!!

Siis aivan mahtavaa, vieläkin liitelen pilvissä vaikka pari päivää on näyttelystä jo kulunut :)

Ja nuo tulokset eivät olleet mikään itsestäänselvyys, seurasin kyseisen tuomarin työskentelyä useamman tunnin ajan ja hänellä oli laajasti arvosteluskaala käytössä H:sta alkaen tuohon ERIin.
Staran kanssa junnunartuissa oli yksi ruotsalaiskoira, joka sai EH:n.

Iltapäivällä käytiin vielä pyörähtämässä ryhmäkehässä ja sieltä lähdettiin kättelemällä pois :)

Vili kävi lauantaina Kiimingissä yrittämässä luolakokeissa A-tulosta, mutta tällä kertaa se jäi haaveeksi, tulos B40. Seuraava koe on muutaman viikon kuluttua.

Sitten kuvat aiheeseen liittyen :)
Kehässä poseerausasennot menivät vähän niin ja näin :D Mulla kävi moka, kun unohdin ennen kehää kameran telttaan. No kun minun koirat oli valittu ROP:ksi ja VSP:ksi, niin mulle välähti mieleen se kamera ja halusin kuvan tästä tilanteesta. Äkkiä kysäisin tuomarilta, voinko juosta kameran lähellä olevasta teltasta ja niinpä sen kipaisin hakea. Mutta sitten tää kuvienottotilanne meni vähän kiireiseksi, joten tuossa tulos :D .........eli Rockykin juuri istahtaa tai nousee seisomaan :)
Komia poika <3


Stara-prinsessa <3

Rocky ja Joensuun ja Överkalixin ruusukkeet ja pokaalit sekä Rockyn pari aikaisempaa pokaaliakin pääsi kuvaan. Överkalixissa oli muuten sertiruusukkeet loppu ja minultakin pyydettiin yhteystiedot ja lupasivat lähettää nuo ruusukkeet postissa jälkikäteen. Katotaan, tuleeko niitä koskaan :)
Stara ryhmäkehässä <3
Kuva: Heidi Hietala/Tarja Paananen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti