keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lokakuu jo lopuillaan......hieman erkkarista kuvia ja tulostietoja :)

No huh huh, onpas ollut kuukausi. Alkukuusta viimeinenkin pentu "lensi pesästään" eli Max minun viemänä Etelä-Suomeen. Samalla reissulla olin tietysti menossa systerin luokse kylästelemään Staran ja Oton kanssa. Lauantaina oli suunnitelmissa Espooseen lähtö Parsoneiden 20-vuotisjuhlaan ja sunnuntaina Hyvinkään erikoisnäyttelyyn. Lauantaina sitten sairastuin ja juhliin lähtö tyssäsi siihen. Näyttelyyn olin päättänyt mennä vaikka pää kainalossa ja kuumeessa sinne aamulla meninkin Oton kanssa.

Kasvateista paikalla olivat junnunartuissa Messi (PR White Delight) ja Anne, Viivi (PR Sweet Dream) ja Ida, Sulo (PR Wild Thing) ja Janica ja minun matkassa siis Otto (PR Running Wild). Osaomistuskoirista erkkariin saapuivat Pepper (Sweetjumper's Top Of The Pups) perheensä kera, Karo (The Russell Yards Gotta Go) ja Henna, Charlie (Rednock Changing Chances) Helin tuomana.

Kaikkien osalta erkkari meni hienosti, junnunarttujen tuomari saa erityismaininnan siitä, kuinka hurmaava ja näytteilleasettajia huomioiva ja neuvova hän osasi olla eli brittituomari Jeff Luscott!!

Alla muutama kuva näyttelystä.



Yllä kuvia Viivistä ja Idasta :) Viivi tulos JUN EH. Hienoa Ida ja Viivi, vähän lisää harjoitusta, niin hyvä tulee. Ja Viivin turkkihan oli melkiempä pohjavillalla, kun unohdin ilmoittaa perheelle tästä näyttelystä. Muistin ilmoittaa heille näyttelystä 3 pv ennen H-hetkeä :D
Viivin kuvat Jaana Antosalo






Messi ja Anne kehässä. Messin tulos JUN ERI4, hienosti vedetty Anne ja Messi !!
Messin kuvat: Jaana Antosalo



Sulo kuvattavana kehän jälkeen. Jännä kuva, näyttelyn kuvaaja kuvaa Suloa ja Lundin Toni ottaa samalla sivusta kuvan Sulosta. Kehäkuvaa en nyt tähän hätään löytänyt Sulosta ja Janicasta. Sulon tulos hienosti JUN EH3. Luokassa 15 koiraa ja 2 ERIä, joiden jälkeen Sulo oli luokkansa 3. Tuomari Kevin Moorella käytössä koko skaala ja tosi tiukka linja.
Hienosti vedetty Janica ja Sulo!!


Otto ja minä. Tarmo Viirtelä tykkäsi Otosta EH:n verran. Kohti seuraavia koitoksia :)
 Kuva: Jaana Antosalo



 Karon kanssa kehässä. Karon tulos JUN EH. 
Kuva: Jaana Antosalo


Nuorten luokassa uroksissa Charlien tulos NUO EH3.

Valionartuissa Pepper sai ERIn, ei sijoitusta.

Näyttelyssä Pikkuroosan kennel oli myös kasvattajaluokassa, mukana Messi, Viivi, Sulo ja Otto sekä handlerit. Esillä oli 6 eri kasvattajaa ja Pikkuroosan kennel oli 4. kera KP:n.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti